Vacatures
Midgetgolf Amstelpark
Midgetgolf Amstelpark
Amstelpark 2b
1083 HZ Amsterdam
Telefoon: 020 4044209 Amsterdammertje

Heb je iets te vieren?

Of gewoon zomaar,! Bij Midgetgolf Amstelpark kunt u terecht voor groepsuitjes, bedrijfsuitjes,familieuitjes, verjaardagsfeestjes en vrijgezellenfeesten! En wilt u dat in een sportieve en ontspannen sfeer
dan is Midgetgolf Amstelpark het juiste adres! Bij ons kunt u zich vermaken op onze goed verzorgde 18 holes uitdagende banen in het prachtige Amstelpark. U hebt de keuze uit onze 18-holes minigolfbaan en onze nieuwe 18-holes Grasbaan. Op elk van de banen hebben we ruimte voor 80 personen. Voor en/of na het spelen is er de mogelijkheid van ons gezellige terras gebruik te maken voor het nuttigen van drankjes en hapjes. Maar ook tijdens het spelen willen wij u graag van een hapje en drankjevoorzien.

Wij hebben alvast verschillende arrangementen v.a. 10 euro p.p. met een drankje en een hapje voor U samengesteld, Voor deze arrangementen komt de golfbaan nog bij, De totale prijs is afhankelijk voor welke baan er gekozen wordt, heeft u andere wensen, laat het ons weten! Wel even reserveren van tevoren.

groepen

 

Website by Zite Media / / Facebook Twitter Instagram / Website in English English